Iš kurio sviesto geriausiai gaminti "ghee"?
-
- Iš kurio sviesto geriausiai gaminti "ghee": išsukto iš saldžios grietinėlės, rūgščios grietinės ar parduotuvinio?
- Sviestas "ghee" verdamas tiek iš saldžios grietinėlės, tiek iš rūgščios grietinės sviesto, tačiau sviestas "ghee", verdamas iš saldžios grietinėlės sviesto turi satvinių savybių. Paprastai rūgštaus pieno produktai yra daugiau radžasinio tipo, tačiau tai nėra griežta taisyklė. Kaimiškas sviestas yra dažniausiai sukamas iš rūgščios grietinės, tačiau perkant galima paklausti, o paprasčiausiai yra pauostyti: rūgščios grietinės sviestas turi kitokį kvapą. Puikus "ghee" išeina iš visų rūšių pirktinio parduotuvinio 82% riebumo sviesto, o ant pakelių yra rašoma, iš kokios grietinės ar grietinėlės pastarasis yra išsuktas.
Jūsų klausimas