Receptų filtras

Siūlomi receptai

Šafraninis jogurto sūrio desertas „Shrikhand“

Šį populiarų indišką skanėstą yra visiškai nesudėtinga paruošti, reikia tik šiek tiek laiko. Desertui pirmiausia yra gaminamas jogurto sūris (ind. – „dehin“)....

Sutirštinto jogurto, vanilės ir braškių desertas

Tirštas, klampus, plaktos grietinėlės ir plombyro skonio sutirštinto jogurto desertas, pagardintas vanile ir braškėmis – ar ne tokį skanėstą kartais įsivaizduojame,...

O kaip jūs puodus po to atgramdot?
    • O kaip jūs puodus po to atgramdot? Man tiek prikepa, kad po to vos ne savaitę mirkyt reikia... Gal aš per didelę ugnį naudoju?
      • Virti "ghee" geriausiai storasieniame puode - greitpuodyje, sunkiame ketaus puode arba puode su sluoksniniu dugnu. Paprastame ploname puode iš tikrųjų gali prisvilti neatgramdomai. Kai išpilate sviestą, leiskite puodui ataušti, o tada sausai mentele išgramdykite. Po to išplaukite po karštu vandeniu. Sviestas storasieniame puode niekada neprisvyla tiek, kad neišsiplautų. Beje, mažytė ugnis viso virimo proceso metu taip pat pagelbėtų šiuo atveju.
Jūsų klausimas