Receptų filtras

Siūlomi receptai

Sutirštinto jogurto, vanilės ir braškių desertas

Tirštas, klampus, plaktos grietinėlės ir plombyro skonio sutirštinto jogurto desertas, pagardintas vanile ir braškėmis – ar ne tokį skanėstą kartais įsivaizduojame,...

Šafraninis jogurto sūrio desertas „Shrikhand“

Šį populiarų indišką skanėstą yra visiškai nesudėtinga paruošti, reikia tik šiek tiek laiko. Desertui pirmiausia yra gaminamas jogurto sūris (ind. – „dehin“)....

Lyg būtų likę pieno. Gal per mažai viriau?
    • Visas procesas ėjo sklandžiai pagal Jūsų pateiktas nuotraukas. Viriau valandą ant mažos ugnies.Tik pačioje pabaigoje perkošus "ghee" sviestą, pastebejau, kad jis ne gintaro spalvos, o šviesiai geltonas ir ne toks skaidrus. Lyg būtų likę pieno. Gal per mažai viriau? Ar jis tinkamas naudoti?
      • Naudoti tikrai tinkamas, tik dėl visa ko laikykite jį šaldytuve (šiaip laikyti šaldytuve nereikia), nes jei sviestas nesigavosi skaidrus, galėjo likti jame pieno dalelių, kurios saugant ne šaldytuve gali sugesti. Gali būti, kad šiek tiek per trumpai virėte.
Jūsų klausimas