Receptų filtras

Siūlomi receptai

Šafraninis jogurto sūrio desertas „Shrikhand“

Šį populiarų indišką skanėstą yra visiškai nesudėtinga paruošti, reikia tik šiek tiek laiko. Desertui pirmiausia yra gaminamas jogurto sūris (ind. – „dehin“)....

Sutirštinto jogurto, vanilės ir braškių desertas

Tirštas, klampus, plaktos grietinėlės ir plombyro skonio sutirštinto jogurto desertas, pagardintas vanile ir braškėmis – ar ne tokį skanėstą kartais įsivaizduojame,...

Naminis-pirktinis pienas
    • Ar skiriasi rūgšties, naudojamos kaimiškam ir parduotuviniam pienui sutraukti, kiekis?
      • Naminiam pienui "sutraukti" reikia visuomet mažiau rūgšties, o pirktiniam - daugiau, nes jis yra pasterizuotas ir jį sunkiau veikia rūgštis. Pasterizavimo procesas priešinasi jo "sutraukimui".
Jūsų klausimas