Receptų filtras

Siūlomi receptai

Sutirštinto jogurto, vanilės ir braškių desertas

Tirštas, klampus, plaktos grietinėlės ir plombyro skonio sutirštinto jogurto desertas, pagardintas vanile ir braškėmis – ar ne tokį skanėstą kartais įsivaizduojame,...

Šafraninis jogurto sūrio desertas „Shrikhand“

Šį populiarų indišką skanėstą yra visiškai nesudėtinga paruošti, reikia tik šiek tiek laiko. Desertui pirmiausia yra gaminamas jogurto sūris (ind. – „dehin“)....

Dėl miltų sijojimo
    • Man neaišku - kam reikia prasijoti miltus prieš maišant tešlą? Ką tai duoda?
      • Miltai sijojami dėl dviejų priežasčių - kad siete "nusėstų" sudrėkę miltų gumuliukai ir netyčia papuolusios šiukšlės, jei tokių yra, o taip pat sijojant atsiskiria miltų kruopelytės, ir prasijotuose miltuose yra daugiau oro. Tokie miltai ir iš jų iškepti kepiniai yra puresni.
Jūsų klausimas