Receptų filtras

Siūlomi receptai

Šafraninis jogurto sūrio desertas „Shrikhand“

Šį populiarų indišką skanėstą yra visiškai nesudėtinga paruošti, reikia tik šiek tiek laiko. Desertui pirmiausia yra gaminamas jogurto sūris (ind. – „dehin“)....

Sutirštinto jogurto, vanilės ir braškių desertas

Tirštas, klampus, plaktos grietinėlės ir plombyro skonio sutirštinto jogurto desertas, pagardintas vanile ir braškėmis – ar ne tokį skanėstą kartais įsivaizduojame,...

Dėl jogurto perrūgimo
    • Pasigaminau jogurto pagal jūsų receptą, supyliau i molinį ąsotį, uždengiau marle ir pastačiau nakčiai apvyniotą rankšluosčiu. Iš viso palaikiau turbut 11-12 valandų. Ryte radau labai skanų švelnaus skonio jogurtą ir padėjau ąsotį į šaldytuvą. Vakare jogurtas jau buvo rūgštokas, skoniu labai panašus į kefyrą. Kas jam galėjo nutikti?
      • Truputį perrūgo: vasarą jis tai padaro labai greitai, o ir žiemą, laikomas šiltai, gali perrūgti. Net ir padėtas į šaldytuvą, kol ten atšalo, rūgo toliau.
Jūsų klausimas