Receptų filtras

Siūlomi receptai

Šafraninis jogurto sūrio desertas „Shrikhand“

Šį populiarų indišką skanėstą yra visiškai nesudėtinga paruošti, reikia tik šiek tiek laiko. Desertui pirmiausia yra gaminamas jogurto sūris (ind. – „dehin“)....

Sutirštinto jogurto, vanilės ir braškių desertas

Tirštas, klampus, plaktos grietinėlės ir plombyro skonio sutirštinto jogurto desertas, pagardintas vanile ir braškėmis – ar ne tokį skanėstą kartais įsivaizduojame,...

Avietinis jogurto gėrimas – aviečių „lassi“

Dar vienas puikus „lassi" - jogurto gėrimas su šviežiomis uogomis, ir šį kartą - su avietėmis.

Jums reikės:

  • 500 ml nerūgštaus naminio jogurto (arba natūralaus pirktinio);
  • 250 ml šalto vandens;
  • 200 g šviežių aviečių (galite naudoti ir šaldytas. Prieš naudojimą atitirpinkite);
  • 1 banano;
  • 3 šaukštų rudojo cukranendrių cukraus;
  • šaukštelio malto kardamono.

Ruošimo eiga

Sudėkite visus ingredientus į kokteilinę ir gerai išplakite kol ištirps cukrus. Patiekite taurėse, pagražintose keliomis šviežiomis avietėmis.

Išeiga: 4 porcijos.